Kehomme on sielumme temppeli

Olen nyt käynyt aktiivisesti kuntosalilla noin kaksi kuukautta. Sitä ennen tein muutaman kuukauden ajan oman kehon painolla tehtäviä harjoitteita kotona.

Käyn kuntosalilla noin viisi kertaa viikossa. Ohjelmani on kolme treenipäivää, yksi lepopäivä ja taas kolme treenipäivää, lepopäivä ja niin edelleen. Juoksemiseni on ollut tauolla epämääräisen polvikivun takia, johon ei ole vielä löytynyt vastausta.

Treenaan useiden syiden takia. En ole enää nuori, täytän tänä vuonna 38 vuotta, ja haluan pysyä hyvässä kunnossa vielä vanhempanakin. Lisäksi pidän ihmisvartalon estetiikasta ja kuinka sitä voi muokata keskittyneellä treenauksella ja ruokavaliolla. Ja treenaaminen vain yksinkertaisesti tuntuu niin hyvältä.

En ole enää kasvissyöjä, ja se askarruttaa minua lähes päivittäin. Punaista lihaa vältän, mutta kanaa ja kalaa syön. Perustelen tämän itselleni kuntosaliharjoittelulla, vaikka tiedän, että kasvissyönnillä pääsee samoihin tuloksiin.

Kehomme on sielumme temppeleitä ja meidän tulisi pitää itsestämme fyysisesti huolta. Ikä syö kehoamme, mutta liikunnalla voimme pitkittää hyvinvointiamme.

Mainokset

2 comments

  1. Hienoa! Toi ei oo tuttu, mut varmasti pätevä. Kandee tsekata jannu nimeltään Danny Kavadlo. Sen kirjoja on kehuttu (sisältää liikkeet.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s