Luottamus Jumalaan

img_2533-1Me elämme materialistisessa maailmassa, joka on täynnä erilaisia materialistisia houkutuksia. Nämä mielen ja ruumiin houkutukset voivat pahimmillaan saada meidät päihdekierteeseen tai auttaa unohtamaan todellisen identiteetimme – me olemme Jumalan palvelijoita.

Kun itse voin huonosti, kysyn usein Jumalalta miksi minun täytyy kärsiä näin paljon, miksi en saa apua ahdistukseeni. Ajoittain minua lohduttaa vanha viisaus, jonka mukaan Jumala antaa meille taakkaa kannettavaksemme vain sen verran kuin jaksamme kantaa.

Raamatussa sanotaan (Joos. 1:9): ”Muista, että olen sanonut sinulle: ’Ole rohkea ja luja, älä pelkää äläkä lannistu. Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi kaikilla teilläsi.'”

Mietiskelen usein luottamusta Jumalaan ja kuinka tärkeä osa se on ihmisen elämää. Jos yritämme hallita tätä maailmaa itsestämme puhumattakaan, päädymme aina voimaan pahoin. Me emme voi hallita täysin itseämme, sillä me kuulumme Jumalalle, olemme Hänen palvelijoitaan.

Luottamusta Jumalaan on vaikeaa herättää, sillä Hän ei näyttäydy suoraan. Voimme kokea Hänet tunteena tai nähdä Hänet luonnon kauneudessa, mutta Jumala on todellinen. Jos kerrankin saa tuntea Hänet sisällään, sitä tunnetta ei koskaan unohda, vaikka materialismin maailmaan taas eksyisikin.

Jumala on läsnä kaikkialla ja kaikessa. Itse mietiskelen tuota päivittäin, pyrin herättämään pysyvämpää luottamusta Jumalaan, koska en enää yksinkertaisesti jaksa elää ahdingossa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s