Kristityn tie on tieni

Kristinusko oli minulle lapsena aika yhdentekevää, vaikka muistankin muutamia koskettavia hetkiä, kun puolestani rukoiltiin. Jumalaa voi lähestyä monella eri tapaa, ja Krishna-liike sai minut aikuisena rakastumaan Jumalaan, kunnes palasin takaisin kirkon turvaan. Krishna-liike on silti minulle edelleen tärkeä.

Kuten olen aikaisemmin kirjoittanut, tiedän ihmisen ainoan tehtävän tässä maailmassa ja ruumiissa olevan vain ja ainoastaan Jumalan rakastaminen ja palveleminen. Meidän jokaisen sisin tuntee syvää kaipuuta takaisin Isän luo, vaikka emme sitä välttämättä tunnekaan.

Olen nyt täällä psykiatrisella osastolla ollut kuin retriitillä. Päivää rytmittävät ruokahetket ja muu aika muodostuu vapaa-ajasta, jonka olen käyttänyt Thomas Mertonin (1915-1968), trappistimunkin, kirjailijan ja runoilijan sanojen tutkimiseen ja niistä inspiroitumiseen. Teen gradua Thomas Mertonista Helsingin yliopiston humanistisen tiedekunnan uskontotieteen laitokselle, joten samalla kun luen gradukirjallisuutta Mertonista, luen myös hengellistä kirjallisuutta, joka ohjaa minua kristityn polullani.

Olen myös rukoillut paljon ja tuntenut sisälläni Jumalan läsnäoloa. Ahdistukseni on lähes jatkuvaa, mutta rukoilu auttaa hetkeksi. Olen päättänyt, että kristityn tie on tieni, ja Jumalan palveleminen, Hänen armonsa tunteminen elämäni tärkeimpiä kiinnekohtia perheeni lisäksi. Olen ajautunut kaksisuuntaisen mielialahäiriön takia niin syvälle ahdinkoon, että vain Jumala voi minua auttaa. Ja Häneen luotan täysin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s