Jumalan valtakunta

On helppoa elää menneisyydessä, vatvoa menneisyydessä tekemiään virheitä ja määritellä osaksi itseään menneisyytensä kautta. On myös helppoa elää tulevaisuudessa, odottaa suunnitelmansa toteutumista ja tällä tavoin paeta nykyhetkeä, joka on ainoa oikea hetki olla ja elää.

Todellisuudessa nykyhetkeä ei edes ole olemassakaan, sillä emme voi pysäyttää aikaa ja sanoa: ”Kas tässä on nykyhetki!” Yrittäessämme tavoittaa nykyhetkeä se karkaa käsistämme ja vaikka kuinka ravaisimme sen perässä, olemme aina jäljessä.

Galatalaiskirjeessä (6:9) on todettu:

”Meidän ei pidä väsyä tekemään hyvää, sillä jos emme hellitä, saamme aikanaan korjata sadon.”

Rukoukselle ja mietiskelylle omistautuminen on myös hyvän tekemistä, vaikka sitä ei helposti sellaiseksi mielletä. Itse asiassa vilpitön rukous omistettuna Jumalalle on mitä suurinta hyvän tekemistä ja meidän ei pidä väsyä vilpittömään päivittäiseen rukoiluun ja Jumalan läsnäolon ja rakkauden mietiskelyyn.

Rukouksessa olemme nykyhetkessä, jolloin kaikki olevaisuuden palaset loksahtavat paikoilleen. Istuessamme mietiskelemässä Jeesus Kristusta, Jumalan valtakunta on jo läsnä. Jumalan valtakunta on tässä ja nyt, ei menneisyydessä eikä tulevaisuudessa, vaan tässä ja nyt Jumalan kannattelemana.

”Jos emme hellitä, saamme aikanaan korjata sadon.”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s