Muutosprosessien keskellä

Käyn tällä hetkellä läpi monenlaisia muutoksia. Synnyn ja kuolen yhä uudelleen ja uudelleen. Minuuteni ja identiteettini ovat kaksisuuntaisen mielialahäiriön takia hukassa, vaikka metafyysiseltä kannalta niitä ei edes olekaan. On silti hyvä tuntea olevansa jokin ja jotain, vaikka taas kerran, metafyysiseltä kannalta täytyisi pyrkiä eroon ajatuksista olla jokin ja jotain.

Sairauteni takia päivät ovat edestakaisin huopaamista minuuden ja identiteetin keskellä ahdistuksen ympäröimänä. Muutun joka hetki eikä tasapainoa ole. Muutun muutenkin joka hetki, kuten jokainen meistä muuttuu. Olemme sekunnin päästä erilaisia kuin olimme sekunti sitten. Muutos on osa maailmankaikkeuden luonnetta ja järjestystä.

Käyn myös läpi hengellistä muutosprosessia tuntiessani kutsumusta katolisen kirkon huomaan. Olen hyvin innoissani lähes vuoden kestävästä johdantokurssista, jonka päätteeksi minut otetaan kirkon täyteen yhteyteen.

Syksy on tuloillaan, päivät alkavat lyhenemään. Rakastan syksyä, värien loistoa ja ilman kirpeyttä. Kiitän Jumalaa kaikesta siitä hyvästä mitä Hän on vuokseni tehnyt, mutta jota en välttämättä aina huomaa sairauteni keskellä. Minun täytyy rukoilla enemmän.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s