Kehityskuvia treenauksesta

Olen jo jonkin aikaa treenaannut pelkästään kehon omalla painolla. Käytännössä tämä tarkoittaa punnerruksia, istumaannousuja ja kyykkyjä. Tiedän, että on lukemattomia muitakin liikkeitä, mutta toistaiseksi pärjään noilla. Kotimme karmeihin ei saa kiinnitettyä leuanvetotankoa, joten teen hauikset käsipainoilla.

Treenaan viisi kertaa viikossa ja tänään on lepopäivä. Noin joka viides-kuudes viikko otan iisimmin ja annan kropan palautua.

Treenaaminen on elämäntapa, joka vaikuttaa myönteisesti sairauteeni, kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön, mutta myös määrittää identiteettiäni. En voi kuvitella elämää ilman urheilua, mikä se laji sitten onkaan. Oikea polveni on vihoittellut sen verran, että en ole voinut juosta ja se saa minut hieman surulliseksi. Mutta kaikki on Jumalan tahtoa,ja jos Jumala suo, juoksen vielä joku päivä. Käyn tänään kokeilemessa kestääkö polvi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s