Arjen pyhittäminen

Katsoessani taaksepäin elämääni näen selkeästi pitkään harjoittamani zenin ja Krishna-liikkeen opetusten ja harjoitusten merkitykset. Minulle kristittynä kristinusko edustaa mystistä yhteyttä Jumalaan, joka ilmenee pyrkimyksenä rakastaa Jumalaa. Zen ja Krishna-liikkeen opetukset ovat ikään kuin valmistaneet minua tähän nykytilanteeseen, jossa pyrin pitämään Jumalan kaiken keskiössä.

En siinä tietenkään aina onnistu, mutta siksi kyseessä onkin jatkuva harjoittaminen, jonka ei tulisi lakata hetkeksikään. Rukouksen tulisi olla jatkuvaa, jotta rukoilija saisi luotua yhteyden Jumaltietoisuuteen. Kaikki mitä me teemme, ilmentää pyrkimystä Jumaltietoisuuteen. Tällä tavoin arki pyhittyy ja arkisista toiminnoista tulee keinoja rakastaa ja palvella Jumalaa.

Mitä ihminen ikinä päättääkään tehdä arjen pyhittämisen suhteen, hän voi aina lohduttautua yhdellä tosiasialla: hän ei ole koskaan yksin, sillä Jumala on aina hänen kanssaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s