Turvaa Herraan

Sananlaskujen kirjassa todetaan (3:5-6):

”Älä jätä elämääsi oman ymmärryksesi varaan, vaan turvaa koko sydämestäsi Herraan. Missä kuljetkin, pidä hänet mielessäsi, hän viitoittaa sinulle oikean tien.”

On hyvin helppoa torjua Jumalan johdatus ja kuvitella, että itse tietää kaiken ja löytää perille. Jos antaudumme itsekkyytemme valtaan, saatamme kenties tuntea itsemme voimallisiksi ja päteviksi kulkemaan tietä. Mutta ennen pitkää joudumme eksyksiin ja löydämme itsemme ahdingosta.

Ihminen tarvitsee Korkeampaa voimaa aivan kuten puu tarvitsee vettä. Puu selviää jonkin aikaa ilman vettä, mutta ennen pitkää se alkaa kuivumaan. Samoin on ihmisen laita, jos ihminen ei tavoittele luonnollista osaansa Jumalan lapsena. Seurauksena on hengellinen kuivuminen, itsekkyys ja ylimielisyys.

Jokainen lapsi tarvitsee vanhemman tukea. Samoin on laita meidän aikuisten. Jumala on Isämme ja me tarvitsemme Häntä, Hänen tukeaan ja turvaansa. Päivittäinen rukous on välttämätöntä Jumalan tietoisuuden herättämiseen sisällämme, mutta rukouksen ei tarvitse olla pitkä. Pieni kiitos riittää, kunhan se on osoitettu puhtain ja vilpittömin sydämin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s